top of page

Asiakaspalautteita

Palvelu, niin kuin asiakkaani ovat sen kokeneet

Tälle sivulle on kerätty asiakkaiden antamaa palautetta ja asiakastapauksia, jotka asiakkaani ovat halunneet jakaa kanssanne.

 
 
Homeopatia reuman hoidossa

” Minulla todettiin nivelreuma helmikuussa 2019.  Minulle määrättiin kaikki tyypilliset reumalääkkeet, kuten kortisoni ja solusalpaaja. Koska minulla oli jo aiempia hyviä kokemuksia homeopatiasta, käännyin Annan puoleen. Sain Annalta tarvittavat lääkkeet ja ohjeet myös terveellisempään ruokavalioon.

 

Aluksi homeopaattiset lääkkeet eivät tuottaneet toivottua tulosta, vaan helpotus kesti vain pari päivää, jonka jälkeen annos täytyi uusia, koska söin koko ajan rinnalla reumalääkkeitä. Sain kuitenkin reuma lääkkeistä niin pahoja oireita, kuten unettomuutta, oksentelua ja ripulointia, että jouduin jättämään kaikki lääkkeet pois. Välittömästi sen jälkeen homeopaattiset lääkkeet toivat toivotun hoitovasteen. Tällä hetkellä tuntuu, että olen elämäni kunnossa. Kiitos Anna. ”

-Jaana-

Homeopatiasta apua koko perheelle

"Homeopaattinen kotiapteekki kurssi oli mainio. Tiivis, selkeä paketti ja hyvä kurssi materiaali.

Akuutteihin ongelmiin olet aina jaksanut ottaa kantaa ja apuja olen saanut hyvin.

Perehdyt hoidettavaan asiaan aina perinpohjaisesti ja voidaan yhdessä pohtia asioita, niin koen että löytyy myös niitä vastauksia helpommin kun mietitään kaikki mutkat matkalla. Näin hoito on kokonaisvaltaista ja saadaan apua vaivoihin."

-Elina Suominen-

Hevosen Headshaking ja homeopatia

"Hevosellani alkoi esiintyä Headshaking oireita helmikuussa 2017. Oireet pahenivat melko nopeasti. Hevosta tutkittiin ja hoidettiin klinikalla useaan otteeseen ilman tulosta. Syötin myös hermosärkyyn tarkoitettuja lääkkeitä useamman kuukauden, ilman tuloksia. Tilanne vain huononi koko ajan, kunnes kesällä hevonen oli niin kivuliaan oloinen, että harkitsin lopetusta.

Jokin ääni päässäni kuitenkin kehotti vielä kokeilemaan homeopatiaa. Otin Annaan yhteyttä ja puhuimme hevoseni tilanteesta. Sain hevoselleni valitun homeopaattisen valmisteen, jota aloin antamaan. Pikkuhiljaa tilanne alkoi helpottaa. Muutaman viikon päästä uskaltauduin jo takaisin selkään kävelyttämään hevostani. Myös ruokinnan osalta etenimme Annan ohjeiden mukaan.

Nyt on kulunut 7kk siitä, kun harkitsin lopettavani hevoseni ja hevoseni on täydessä treeni kunnossa. Edelleen hoidan hevostani Annan neuvojen mukaan ja osteopaatti käy säännöllisesti.

Hevoseni ongelma oli luultavasti useiden sattumusten summa ja siihen päälle päänvamma, jonka hevonen sai edellisen vuoden syksyllä.

Kiitos Anna, että sain hevoseni takaisin!"

-Riitta Rautiainen-

Ruokinta- ja hyvinvointisuunnitelmasta apua hevosen suoloistovaivoihin

"Kiitos! Palvelu on tosi hyvää. Sain nopean vastauksen aina kun minulla oli kysyttävää.

 

Ongelmamme oli lannan mukana tuleva vesi. Tätä oli jatkunut reilun vuoden. Hevoseni söi säilöheinää ja oli joskus parempi, mutta ei koskaan hyvä.

 

Tällä hetkellä hevoseni saa heinää ja kivennäisen ja voi hyvin. Nyt hevonen on ollut 3 viikkoa ilman bentoniitti savea ja ongelmat eivät ole palanneet."

-Eva Kiviniemi-

"Omistan 9 vuotiaan puoliveritamman, jolla on todennäköisesti pahoja kokemuksia nuoremmilta vuosiltaan. Näiden 4 yhteisten vuoden aikana hevonen on lisäksi kokenut kaikenlaisia tapaturmia, joiden seurauksena olen joutunut syöttämään kipulääkettä sekä antibiootteja, kuuri toisensa jälkeen. Vaikka hevonen onkin luottavaisempi ja rauhallisempi tänään niin vatsa ja suolisto ovat olleet kovilla vuosia ja tähän yritin itse löytää sopivan ratkaisun ruokinnan suhteen.

 

Kokeilin kaikkia mahdollisia kalliita sekoituksia. Lisäksi ilmeni, ettei tallilla tarjoiltu heinä ruokinta ollut hevoselleni sopiva. Lopulta tilasin Annalta ruokintasuunnitelman ja tämän jälkeen oli minullakin malttia antaa hevosen kuntoutua rauhassa uudessa tallissa ja uuden ruokinnan myötä. Tästä on nyt kulunut melkein vuosi ja hevonen on ollut paremmassa kunnossa kuin koskaan, meidän 4 yhteisten vuoden aikana.

Anna on myös vastaillut kärsivällisesti minun kaikkiin kysymyksiin itse suunnitelman teon jälkeen.

 

Pääasiassa oli kuitenkin minulle paras ja toimivin ratkaisu, lopulta jopa halvin, antaa ammattilaisen suunnitella tämä kokonaisuus. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä."

 

-Sandra Heinström-

bottom of page