HEI!

Haluan vielä toivottaa sinut tervetulleeksi sivustolleni. Toivon, että viihdyt kanssani.

Olen Anna, vuonna 1982 syntynyt homeopaatti ja ravivalmentaja. Valmistuin eläinhomeopaatiksi 2003 ja homeopaatiksi 2006, HomeopatiForum Arcanumin (nyk. HomeopatiForum Stockholm) koulutuksesta. Hevostenvalmentajan ammattitutkinnon suoritin 2016.

 

Titteleitteni lisäksi olen myös paljon muuta, kuten perheen äiti. Olen myös perehtynyt ravintoon ja luonnonmukaiseen-, kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon. Kaipaatko apua oman-, lapsesi- tai hevosesi hyvinvoinnin parantamiseen luonnollisin keinoin, elimistön toimintaa tukien? Silloin olet juuri oikeassa paikassa.

Miten olen päätynyt tähän?

Olen harrastanut hevosia vuodesta 1992 lähtien, hyvin monipuolisesti. Ensimmäinen oma hevonen meille hankittiin vuonna 1995 joulukuussa. Pyöritin hevosten täysihoitotallia 6 vuotta, samalla valmentaen ja kouluttaen hevosia. Minut tunnetaan parhaiten ehkä hevosistani Krimori (22,5aly, 25,0ke, vs. 81 815€) ja Prontus (25,1aly, 25,1ke, vs. 35 700€). Nämä kasvattamani, kouluttamani ja valmentamani hevoset ovat olleet suurimpia opettajiani hevosten maailmaan, omine luonteenpiirteineen ja terveydellisine haasteineen. Edellisten emä on antanut alkusysäyksen tutkimusmatkalla hevosen sielunmaisemaan ja elimistön toiminnan tutkimiseen. Vaikuttaen omalla persoonallisella ja voimakkaalla luonteellaan, sekä terveydellisillä ongelmillaan. Matkallani vastassa on ollut myös lukuisia muita hevosia ongelmineen. Osa näistä valloittavista persoonista on leimattu toivottomiksi tapauksiksi terveytensä ja liikkumisensa vuoksi. Kaikki on kuitenkin päässyt osoittamaan kykynsä omaan ”ammattiinsa”, saatuaan heille sopivaa yksilöllistä hoitoa.

Täydentävät hoitomuodot on olleet kiinnostuksen kohteenani nuoresta asti. Sairaala on ollut minulle paikkana hyvin vastenmielinen. Olen myös kyseenalaistanut perinteisiä toimintatapoja ja kaivannut perusteluja. Kaikki perustelut eivät ole aina sopineet minun ajatusmaailmaani, tai ne eivät ole mielestäni maalaisjärjen mukaisia. Mietin jo hyvin nuorena, että miksi piilottaa oire, eikä hoitaa varsinaista syytä.

En kaipaa välttämättä tieteellistä faktaa väitteiden taakse. Enkä usko, että tiede on kaikkivoipa. Tutkimuksia johdattaa monesti jokin intressi jonka etua pyritään ajamaan. Minulle riittää, kun näen tai tunnen itse, kuinka jokin toimii. Haluan kuitenkin pystyä perustelemaan kantani. Ihmisen ja hevosen elimistö on viisas psykofyysinen kokonaisuus, jonka toimintaa tukemalla pysymme terveinä ja energisinä, vaikka ympäristötekijät ja geenit antavat omat haasteensa.

Olen ollut kova huolehtimaan ja polttanut sen vuoksi itseni loppuun. Tämän seurauksena olen löytänyt stressin aiheuttamiin ongelmiin hyviä hoitokeinoja ja ymmärtänyt miten stressi vaikuttaa kaikkiin eläviin olentoihin niin fyysisesti, kuin psyykkisesti. Kokemukset on kasvattanut minua ihmisenä ja olen oppinut näkemään elämää toisin silmin, tekemään valintoja itseni vuoksi, sekä olemaan armollisempi itselleni.

Mikäli koet, että stressi on seuranasi päivästä toiseen, autan sinua mielelläni löytämään toimivia stressinhallintakeinoja, ja kerron, kuinka voit laskea stressitasojasi, ja tukea elimistöäsi stressaavissa tilanteissa. Lisää tietoa aiheesta löydät Nuoruuden lähteen facebook sivuilta ja tulevaisuudessa myös blogista.

Olen myös löytänyt elämääni jotain, mitä en koskaan kuvitellut omakseni, verkostomarkkinoinnin. Minulle kerrottiin ainutlaatuisesta tuotteesta. Tämä tapahtui 2016 marraskuussa. Sain kuulla tuotteen vaikuttavan kantasolujen toimintaan, uudistavan kehoa ja laskevan stressitasoja. Kaikki tämä, vieläpä täysin luonnonmukaisesti. Voisiko tällaista tuotetta olla olemassakaan? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Jos olisi, niin hinnan täytyisi olla ainakin todella korkea. Hinta osoittautui kuitenkin lupauksiin nähden erittäin kohtuulliseksi. Ja koska mitään vastaavaa ei vielä ollut markkinoilla, minun kiinnostukseni oli herätetty. Halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan tuotetta. Viimeisen vuoden aikana tämä tuote on enemmän kuin lunastanut odotukset niin ihmisten, kuin eläinten hoidossa. Kerta toisensa jälkeen olen saanut todeta ”ihmeitä” tapahtuvan. Olen toki homeopaattina oppinut, että kehon paranemismekanismit ovat välillä uskomattomat, mutta nyt tarjolla on myös rakennusaineita tukemaan tätä paranemisjärjestelmää. Kerron lisää tuotteesta täällä.

 

Toivotan sinut vielä kerran lämpimästi tervetulleeksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Autan mielelläni sinua ratkomaan ongelmasi.

- Anna -