Palvelut

Palvelut

"Annalta saa erittäin asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Itse saanut selkeitä, toimivia ja hyvin perusteltuja neuvoja mm. lapsen atopian hoitoon ja hevoselleni ruokintaan. Annaa on helppo lähestyä ja hän välittää hoidettavistaan, hoitaen jokaisen omana yksilönään."

— Maria Pesiö

"Annan luennot ovat olleet erittäin mielenkiintoiset ja kattavat. Uusia näkökulmia ja eväitä jatkoon on tullut roppakaupalla. Ammattitaito ja palo tekemiseen on kympin luokkaa. Suosittelen!"

— Minna Heiskanen

 

Homeopatia

Haluaisitko hoitaa itseäsi, lastasi tai lemmikkiäsi luonnollisesti elimistön toimintaa tukien ja vahvistaen. Ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Homeopatia tarjoaa tähän oivan mahdollisuuden. Voit saada apua niin krooniseen kuin akuuttiin vaivaan.

Lisää tietoa homeopatiasta ja sen toiminnasta löydät blogistani.

Toimipaikkani on Mikkelissä, mutta otan vastaan potilaita ympäri suomen. Vastaanotto onnistuu etänä puhelimitse, sähköpostin- tai skypen välityksellä. Vastaanotto järjestyy sopimuksen mukaan, tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hinnat:

Hinnat voimassa 1.9.2021 alkaen, sisältäen alv.24%

  • Ensimmäinen käynti Anttolassa tai etävastaanotto 80€. Käynti sisältää yhden puhelin/sähköposti seurannan. Kesto 60-90min.

  • Kotikäynti Mikkelin alueella 90€

  • Seurantakäynnit Anttolassa tai etävastaanotto 60€.  Kesto 30-60min.

  • Akuutit puhelinajat 50€, kesto n.30min, sis. seurannan.

  • Perhealennus seuraaville perheenjäsenille -10%.

Vastaanoton ja seurantakäyntien hinnat sisältää tarvittavat homeopaattiset lääkkeaineet.

  • Pitkäaikaisten kroonisten sairauksien hoidossa on mahdollista sopia kuukausihinta, joka sisältää jatkuvan seurannan, jatko aineiden valinnan ja tarvittaessa akuutien tilojen hoidon.

Älä epäröi ottaa yhteyttä sinua askarruttavissa tilanteissa. Vastaan kysymyksiisi mielelläni. Yhteystietoni löydät täältä.

 

Hevosten ruokinta- ja hyvinvointisuunnittelu

Onko hevosellasi ongelmia mahassa tai suolistossa? Kärsiikö se toistuvasti samoista ongelmista hengitysteissä, lihaksistossa, nivelissä tai iholla? Onko suorituskyky laskenut, etkä löydä siihen selitystä? Olet ehkä paininut näiden ongelmien kanssa jo pidemmän aikaa, saaden tilanteeseen hetkellisesti helpotusta, mutta ongelma palaa aina takaisin, ehkä jopa pahempana kuin aiemmin.

Olen ollut itse vastaavissa tilanteissa ja löytänyt niihin oikeasti toimivia ratkaisuja. Minulla on tapana uskoa vasta kun näen jonkin toimivan. Olen huomannut, että ruokinnan suunnittelulla, joka vastaa yksilön tarpeita saadaan ratkaistua vaikeitakin ongelmia.

Ruokintasuositukset on laadittu keskiverto yksilölle. Ruokintasuosituksissa ei kuitenkaan ole huomioitu yksilön erityistarpeita. Moni hevosen krooninen/mystinen "vaiva" on ratkaistavissa yksilön tarpeet huomioivalla ruokinnalla. Kaikkia hevosia ei voi laittaa samaan muottiin.

Autan sinua valitsemaan sopivat rehut juuri sinun hevoselle ja määrittämään ravinteiden riittävän saannin. Toimin puhtaasti hevosesi parasta ajatellen. En tee yhteistyötä rehumyyjien kanssa, vaan pyrin löytämään parhaan ruokintaratkaisun puolueettomasti.

Lisää tietoa aiheesta voit lukea blogista.

Voisinko auttaa sinua suunnittelemalla juuri sinun hevosesi tarpeita tukevan ruokinnan?

 

Perusruokintasuunnitelma: 60€ sis. alv. 24% Suunnitelma laaditaan heinäanalyysin pohjalta täyttämään hevosen tarpeet. Soveltuu hevosille joilla ei ole terveyshaasteita, sekä tilanteisiin joissa halutaan tarkistaa ruokinnan tasapaino. 

Samalla omistajalla 2-4 hevosta, 55€/hevonen. 5-10 hevosta 50€/hevonen. 

Hevosen hyvinvointipaketti: 150€ sis. alv 24% Pureudutaan hevosen yksilöllisiin terveyshaasteisiin ja pyritään löytämään kokonaisvaltainen ratkaisu terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Työkaluina käytän ruokintasuunnitelmaa, homeopatiaa ja ohjaan tarvittaessa sopivien solumineraalien hankintaan. Sisältää seurannan.

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä mieltäsi painavassa asiassa. 

 

Kurssit- ja koulutus

Luennoin ja koulutan homeopatiaan sekä hevosten ruokintaan- ja hyvinvointiin liittyen.

 

Haluaisitko oppia kuinka voit hoitaa itseäsi tai läheisiäsi akuuteissa tilanteissa homeopatian avulla? Järjestän homeopaattinen kotiapteekki kursseja. Kurssi voidaan räätälöidä haluamasi laajuiseksi. Kurssiin sisältyy homeopatian perusteiden opiskelua ja sovittujen aineiden läpikäynnin.

Kaipaatko tarkempaa tietoa hevosen elimistön toiminnasta, askarruttaako sinua miksi hevosesi oireilee tietyllä tavoin? Haluaisitko oppia lukemaan hevostasi tarkemmin ja ratkomaan ongelmia luonnollisin keinoin? Hevosten hyvinvointiluennolla käydään läpi hevosen elimistön toimintaa ja tyypillisiä ongelmia sekä ongelmien luonnollisia hoitokeinoja.

Haluaisitko oppia suuniitelemaan hevosesi ruokinnan itse? Osaatko ottaa ruokinnan suunnittelussa huomioon yksilön erityistarpeet? Tiedätkö miten valita rehut juuri sinun hevosesi tarpeisiin? Ruokinnan suunnittelu-ja toteutus luennolla käydään läpi hevosen ruokinnan suunnittelua ja toteutusta, sekä rehujen valintaa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Onko sinulla jokin mielenkiinnon kohde hevosen hyvinvointiin liittyen, johon haluaisit paneutua tarkemmin? Maha- ja suolisto-ongelmat, kesäihottuma, hengitystie ongelmat? Suunnittelen luennon haluamastasi aiheesta hevosten ruokintaan- ja hyvinvointiin liittyen.

 

Suunnitellaan yhdessä kurssi/luento haluamasi aiheen ympärille. Pyydä tarjous!

Tulevaisuudessa mahdollisuus myös verkkokursseihin.