top of page

Mitä on StemRenu?

 

Stem viittaa kantasoluihin (stem cell) ja renu korjaamiseen (renevate). StemRenu on aivan uudenlainen tuote, joka pohjautuu norjalaisten tiedemiesten kehittämään, patentoituun kanamunauutteeseen. Tämä kanamunauute sisältää kasvutekijöitä, jotka on eristetty hedelmöitetystä kananmunasta.

Lue lisää:

Mitä eroa on kanamunalla ja kananmunauutteella?

Kananmunauutteella tehdyt tutkimukset osoittavat sen tasapainottavan veren kortisolipitoisuuksia. Näin ollen se vaikuttaa myös stressin haittavaikutuksiin. StemRenuun on lisätty kananmunauutteen lisäksi merimineraaleja, aloe vera-geeliuutetta, EGCG (vihreäteeuuteesta) ja hainrustoa. Näillä tarkoin valituilla ainesosilla on saatu parannettua edelleen kanamunauutteen vaikutuksia. StemRenu ei sisällä lainkaan lisä- eikä täyteaineita, kaikki ainesosat suoraan luonnosta.

StemRenu lisää myös elimistön signaalimolekyylien määrää, joka alkaa laskea iän myötä. Signaalimolekyylit aktivoivat elimistön toimintaa monella osa-alueella, mm. kantasolut. Näin voimme hidastaa ikääntymisen merkkejä.

Minulle StemRenu on ollut korvaamaton apu. Olen kärsinyt vaihtelevasta kroonisesta stressistä jo vuosia. Tästä johtuen hormonitoimintani ja aineenvaihduntani on ollut sekaisin. Olin aina väsynyt, kiukkuinen ja toivoton. Lisäksi minulla oli aina nälkä. Palelin helposti ja minua vaivasi ns. sisäinen kylmyys, johon ulkoinen lämpö ei tuonut helpotusta. Öisin saatoin hikoilla voimakkaasti ja pienikin liike sai minut hikoilemaan. Käytännössä joko palelin tai minulla oli hiki. Uni oli kevyttä varsinkin aamuyöstä. Ruuansulatuksen toiminta oli heikkoa. Turvotus ja mahakipu olivat yleisiä kavereita, ellen ollut tarkka ruokavaliostani. Matkoilla kärsin aina ummetuksesta. Kaikki fyysinen rasitus vaati suuria ponnisteluja, koska voimat olivat vähissä.

Mikä kaikki on muuttunut viimeisen vuoden aikana. Olin kiinnittänyt huomiota ja useamman vuoden omiin ruokailutottumuksiin ja käyttänyt ravintolisiä. Sain näistä helpotusta tilanteeseeni, mutta ruokavaliosta lipsuminen heikensi aina oloa. StemRenun aloituksen jälkeen huomasin ensimmäisenä, että jatkuva nälkä väistyi. Nukuin kuin tukki. Ruuansulatus alkoi normalisoitua ja pystyin syömään paljon vapaammin. Jaksoin liikkuakin paremmin ja palauduin nopeasti. Lämpö normalisoitui, en enää palele niin kuin ennen. Pystyin kesällä uimaan ilman syväjäädytystä. Mieli säilyy rauhallisempana. Nyt olen huomannut myös, etten enää muutu paloauton punaiseksi ulkoilun jälkeen vaan kasvot ovat terveen punaiset. Myös minua vaivannut kuivuus on väistynyt ja ihoni toimii normaalisti. Mikä parasta useamman vuoden vaivannut flunssa kierre on katkennut. Immuunipuolustus toimii jälleen, ja jos tauti yrittää iskeä, se on taltutettu alle vuorokaudessa. Ennen tähän meni viikkoja.

 

Myös hevoseni pitkään jatkuneet maha- ja suolisto ongelmat helpottivat, munuaisten toiminta parani ja hormonitoiminta normalisoitui StemRenun vaikutuksesta. Kilpailuiden aiheuttama stressi väheni, niin että lantaa ei enää tullut kottikärryllistä reissun aikana. Myös suorituskyky parani huomattavasti. Kerron tarkemmin hevoseni tarinaa Blogissa, tulevaisuudessa.

Haluatko lisää tietoa StemRenusta tai jäikö jokin askarruttamaan. Ota yhteyttä, vastaan kysymyksiisi parhaani mukaan. 

 

Blogista löydät lisää tietoa Stemrenuun liittyen:

Homeostaasi, mitä se on?

StemRenun käyttö

 

 Voit tilata omat StemRenusi täältä. Kirjautumalla asiakkaaksi saat tuotteet edullisemmin. Asiakkuus ei sido mihinkään, eikä aiheuta kuluja. Autan mielelläni asiakastilin luomisessa. Ota yhteyttä, jos kaipaat apua.

bottom of page