• Anna Kantola

Stemrenun käyttö


Ei ole lainkaan samantekevää miten ja milloin nautit StemRenu kapselisi. Näillä ohjeilla saat parhaan hyödyn irti StemRenun käytöstä.


StemRenun annostus (purkin kyljestä löytyvä ohje on 1-4 kapselia päivässä):


Paras teho saavutetaan, kun kapselit otetaan tyhjään vatsaan, eli n.30 min ennen ruokailua tai 2h ruokailun jälkeen. Ajat ovat ohjeellisia, eikä niitä tarvitse kytätä sekuntikellon kanssa. Tarkoitushan oli päästä eroon stressistä eikä aiheuttaa sitä lisää. Tyhjään vatsaan otettuna imeytyminen on parasta.


Aloita käyttö ottamalla 1 kapseli heti herättyäsi. Seuraa vointiasi ja mahdollisia muutoksia. Suosittelen jatkamaan 1 kapselin käyttöä muutaman päivän ennen kuin lisäät annosta, vaikka et saisikaan mitään oireita suuntaan tai toiseen. Olotila voi myös helpottua hyvin nopeasti, jopa tunneissa. Verikokein on todettu kapselin imeytyvän puolessa tunnissa sen nauttimisesta.

Voit lisätä toisen kapselin iltapäivään vointisi mukaan.

On hyvä aloittaa varovasti, sillä mahdolliset paranemiskriisin oireet saattavat tulla suurella annoksella nopeasti ja voimakkaina.

1+1 päivässä on ns. normaaliannostus. Voit nostaa annosta tarvittaessa aina 4 kapseliin päivässä. Sopiva päiväannos vaihtelee yksilöittäin. Monille 1 kapseli päivässä tuo jo selkeää helpotusta, mutta voi myös olla, että tarvitset 4 kapselia päivässä. Sopiva annostus selviää kokeilemalla ja seuraamalla reaktioita. Stressaavissa tilanteissa voit hyötyä annoksen hetkellisestä nostamisesta.


Monesti näkyvät/tuntuvat tulokset tulevat viikoissa, mutta toisilla vaatii useamman kuukauden ennen kuin tulokset alkavat näkyä/tuntua. Tulokset ja vaikutukset ovat siis hyvin yksilöllisiä. Oma kokemukseni kertoo että, keho pyrkii ensisijaisesti vähentämään stressiä. Jos elämäntilanne on kovin stressaava voi muiden fyysisten tulosten saavuttaminen kestää kauemmin.


Tohtori Chris Morrisin mukaan jotkut käyttäjät vaativat useamman kuukauden käytön ennen kuin näkyviä tuloksia alkaa tulla.


Säädä annostusta tulosten mukaan. Unen laadun parantamiseen voit ottaa kapselin/ kapselit juuri ennen nukkumaan menoa. Jos tämä valvottaa, ota kapselit iltapäivällä tai aamulla. Jos huomaat kapseleilla olevan sinuun piristävän vaikutuksen, suosittelen ottamaan kapselit aamulla ja iltapäivällä. Näin turvaat hyvät yöunet.


Urheilijat voivat ottaa kapselin ennen ja jälkeen kovan urheilusuorituksen. Näin saadaan paras hyöty irti voimankäyttöön, kestävyyteen ja palautumiseen.


PARANEMISKRIISI-mikä se on? StemRenun käytön aloituksen yhteydessä voi tulla kaikenlaisia oireita ja tuntemuksia. Tämä johtuu solujen signaloinnin lisääntymisestä, joka vaikuttaa mm. aineenvaihduntaan. Kun solujen signalointi lisääntyy, voit kokea alla mainittuja oireita. Paranemiskriisin aikana myös vanhat muistot, pelkotilat ja oireet voivat nousta pintaan. Tila on kuitenkin ohimenevä.


Paranemiskriisin oireita voivat olla mm: - Lihas- ja nivelkipu - Ripuli - Unettomuus / väsymys - Nenän tukkoisuus ja liman valuminen kurkkuun - Krampit - Voimakas uupumus tai levottomuus - Päänsärky - Matala kuume - Lisääntynyt virtsaneritys - Ihottumat ja akne - Mielialan muutokset - Vanhojen muistojen palautuminen mieleen


Kaikki edellä mainitut oireet johtuvat siitä, että elimistö pyrkii pääsemään tasapainoon, korjaa itseään ja poistaa elimistön kertyneitä kuona-aineita. Voit helpottaa oireita huolehtimalla riittävästä juomisesta ja unesta, liikkumalla kevyesti tai saunomalla. Muista kuunnella omia tuntemuksiasi. Voit myös pienentää annosta tai siirtyä ottamaan kapselin ruuan yhteydessä, jolloin imeytyminen hidastuu.


Paranemiskriisi on mahdollinen kaikissa holistisissa hoitomuodoissa, joissa pyritään kokonaisvaltaiseen paranemiseen.


Jos sinua mietityttää jokin Stemrenun käyttöön liittyen, niin vastaan kysymyksiisi mielellään.

134 views0 comments

Recent Posts

See All