• Anna Kantola

Hoidatko juuriasi vai jo kellastuneita lehtiä?

Updated: Feb 7, 2019

Panostatko oman terveyden ylläpitämisessä juurien hoitoon,

vai tartutko toimeen vasta kun lehdet alkavat jo kellastua, tai ehtivät kuivua? Itämainen lääketiede puhuu juurisyistä ja juuri teoriasta, jolla tarkoitetaan sitä, että tarjotaan elimistölle tarpeeksi rakennusaineita, jotta ”puu” säilyy vahvana ja elinvoimaisen. Jos ongelmia ilmenee, pyritään vaikuttamaan itse juurisyyhyn eikä vain hoideta oiretta, eli niitä kellastuneita lehtiä. Länsimaisen lääketieteen näkökanta on pääasiassa päinvastainen. Länsimainen lääketiede pyrkii lähes aina hoitamaan lehtiä.


Jos lähdetään tarkastelemaan asiaa syvemmältä, niin mitä juuret tarvitsevat tuottaakseen terveen ja elinvoimaisen kasvin? Ihmisillä voidaan puhua soluista.


Solusi tarvitsevat toimiakseen vettä. Ihmisestä noin 70% tulisi olla vettä. Puhdasta ja hyvin imeytyvää vettä. Kerron myöhemmin tarkemmin vedestä ja sen merkityksestä omassa postauksessa. Veden lisäksi solu tarvitsee erilaisia suoloja. Tärkeimmät suolat solun toiminnan kannalta ovat natrium, magnesium ja kalium. Suolojen laadulla ja suhteilla on suuri merkitys solun optimaaliseen toimintaan. Kerron myöhemmin suoloista ja niiden merkityksestä omassa postauksessa.


Jotta solun seinämät toimisivat ja läpäisisivät ravintoaineet sekä kuonan, tarvitaan rasvahappoja. Tärkeimpänä pidetään omega 3 rasvahappoa. Myös muut rasvahapot ovat tärkeitä. Nykyiset ruokailu tottumukset johtavat kuitenkin usein omega rasvahappojen vääriin suhteisiin siten, että saat todennäköisesti omega 6 liikaa suhteessa omega 3. Tämä pitää myös usein yllä matala-asteista tulehdusta, joka voi aiheuttaa monia ikäviä oireita.


Iän karttuessa solujen signalointi heikkenee. Elimistö ei enää tuota samalla lailla signaalimolekyylejä kuin nuorena. Signaalimolekyylien tuotanto alkaa laskea 20 ikävuoden jälkeen. Tämä johtaa siihen, että solusi eivät enää uudistu kuten ennen. Signalointi vaikuttaa kaikkeen elimistön toiminnassa. Aineenvaihduntaan, hormonitoimintaan, immuunipuolustukseen, hermostoon, kantasolujen toimintaan. Solujen signalointiin voimme vaikuttaa jonkin verran ravinnolla. Monesti proteiinit ja aminohapot toimivat viestinviejinä.


StemRenu sisältää solujen signaloinnin kannalta tärkeitä kasvutekijöitä, joita ei voi ravinnosta saada. Nämä vaikuttavat kaikkeen elimistön toimintaan tasapainottavasti. Tämä auttaa soluja toimimaan paremmin ja korjautumaan nopeammin. StemRenu vaikuttaa siihen, että solujen signalointi ei laskekaan iästä huolimatta niin merkittävästi. Näin voit siis optimoida solujen toiminnan ja hidastaa iän tuomia vaikutuksia elimistöön.


Solujen toiminnan kannalta on myös tärkeää, riittävä kalsium ATPaasi entsyymin määrä. Kalsium ATPaasi entsyymi vaikutta optimaaliseen lihasten toimintaan ja soluaineenvaihduntaan. Riittämätön Kalsium ATPaasi entsyymin määrä voi johtaa mm. univaikeuksiin, lihasheikkouteen ja liialliseen virtsantuotantoon.


Entsyymin määrä vähenee myös automaattisesti iän myötä. Määrä alkaa laskea miehillä 25 vuoden iässä ja naisilla 30 vuoden iässä. Kalsium ATPaasi entsyymin määrään voidaan vaikuttaa mm. jasmiininkukkauutteella, L-arginiinilla ja tauriinilla. Täältä löydät tuotteen, joka auttaa Kalsium ATPaasi entsyymin määrän lisäämisessä. Kauttani voit tilata sen huomattavasti edullisemmin.


Myös homeopatialla, kuten kaikilla muillakin holistisilla hoitomuodoilla pyritään vaikuttamaan juurisyihin, eli korjaamaan ongelman aiheuttaja, eikä vain oiretta.


Pyritkö parantamaan omaa hyvinvointiasi ruohonjuuritasolta lähtien? Kaipaatko siinä apua?

43 views0 comments

Recent Posts

See All